Χρήστος Ν. Μπακογιάννης, Αγγειοχειρουργός Θεραπεία Κιρσών με ΛέιζερΘεραπεία Κιρσών με Λέιζερ


Η θεραπεία των κιρσών με λέιζερ είναι μια ελάχιστα επεμβατική, σχεδόν αναίμακτη επέμβαση.
Υπό καθοδήγηση υπερήχων, μια ίνα λέιζερ προωθείται διαδερμικά μέσω της μείζονος σαφηνούς φλέβας μέχρι το ύψος της σαφηνομηριαίας συμβολής.
Πραγματοποιείται έγχυση τοπικού αναισθητικού υπό την καθοδήγηση υπερήχων ώστε να γίνει σωστή και ακριβής κατανομή του αναισθητικού κατά μήκος της φλέβας. Στη συνέχεια, η οπτική ίνα λέιζερ ενεργοποιείται και αποσύρεται σταδιακά εκπέμποντας θερμότητα που απορροφάται από το ενδοθήλιο της φλέβας.
Η φλέβα απορροφώντας την θερμότητα καταστρέφεται και εν συνεχεία απορροφάται σταδιακά από τον οργανισμό.
Τέλος, αν υπάρχουν κιρσοειδείς κλάδοι της μείζονος σαφηνούς (κύριας φλέβας) θα αφαιρεθούν χειρουργικά με μικρό-τομές ή θα θεραπευθούν με σκληροθεραπεία.
Η διάρκεια της επέμβασης διαρκεί από 20 λεπτά έως 60 λεπτά.
Η επιτυχία της θεραπείας των κιρσών με λέιζερ κυμαίνεται μεταξύ 95-98%, με πολύ λιγότερες επιπλοκές από τη χειρουργική επέμβαση.


θεραπεία κιρσών με λέιζερ

❋ Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι σχεδιασμένο κυρίως για χρήση από εξειδικευμένους ιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν ΔΕΝ πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο των συμβουλών ενός κατάλληλα καταρτισμένου και εξουσιοδοτημένου ιατρού ή άλλου επαγγελματία υγείας. Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ είναι για εκπαιδευτικούς και ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ πρέπει να θεωρείται ότι προσφέρουν ιατρική συμβουλή.

Copyright © 2021-2022, Χρήστος Ν. Μπακογιάννης, Αγγειοχειρουργός ::: κατασκευή ιστοσελίδαςMy Internet :::

Πληροφορίες ιδιωτικότητας.

Χρήση cookies και συναφών τεχνολογιών για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης.

Επιλογές


Διαγραφή

ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΛΩΝ

Περισσότερα για Όρους Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου