Χρήστος Ν. Μπακογιάννης, Αγγειοχειρουργός Βιογραφικό


Χρήστος Ν. Μπακογιάννης

Αγγειοχειρουργός

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
Α’ Χειρουργική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών Γ.Ν.Α Λαϊκό

Πλήρες Βιογραφικό
Ο Αγγειοχειρουργός Χρήστος Μπακογιάννης γεννήθηκε το 1970 και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αθηνών το 1994.

Ειδικεύτηκε στην Αγγειοχειρουργική στην Α΄Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου και ολοκλήρωσε και τη διδακτορική του διατριβή.

Επιπλέον, μετεκπαιδεύτηκε στην Πανεπιστημιακή Αγγειοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου του Dusseldorf, καθώς και σε εξειδικευμένα κέντρα της Γερμανίας, στην Ενδαγγειακή Χειρουργική στη χειρουργική των ανευρυσμάτων της κοιλιακής και θωρακικής αορτής, στη χειρουργική των καρωτίδων, στη χειρουργική νόσων του φλεβικού συστήματος όπως η φλεβική ανεπάρκεια των κάτω άκρων και η φλεβική θρόμβωση, στην εξειδικευμένη διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων του διαβητικού ποδιού, καθώς και σε άλλους κλάδους της Αγγειοχειρουργικής.

Αγγειοχειρουργός Μπακογιάννης Χρήστος

Σήμερα, μετά από πολύχρονη κλινική και ακαδημαϊκή εμπειρία υπηρετεί ως Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην Α΄ Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών που εδράζεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Επιπροσθέτως, υπηρέτησε στη βαθμίδα του Λέκτορα, έπειτα στη βαθμίδα του Επίκουρου και του Αναπληρωτή Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής και στη συνέχεια, στη βαθμίδα του Καθηγητή στην οποία υπηρετεί μέχρι και σήμερα.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως ο αγγειοχειρουργός έχει λάβει υποτροφία από την Ευρωπαϊκή Αγγειοχειρουργική Εταιρεία και 2 βραβεία επιστημονικών εργασιών, έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε 30 ελληνικά και 1 διεθνές συνέδριο, ενώ είναι μέλος 3 ελληνικών και 2 διεθνών επιστημονικών εταιρειών

Αγγειοχειρουργός Μπακογιάννης Χρήστος

❋ Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι σχεδιασμένο κυρίως για χρήση από εξειδικευμένους ιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν ΔΕΝ πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο των συμβουλών ενός κατάλληλα καταρτισμένου και εξουσιοδοτημένου ιατρού ή άλλου επαγγελματία υγείας. Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ είναι για εκπαιδευτικούς και ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ πρέπει να θεωρείται ότι προσφέρουν ιατρική συμβουλή.

Copyright © 2021-2022, Χρήστος Ν. Μπακογιάννης, Αγγειοχειρουργός ::: κατασκευή ιστοσελίδαςMy Internet :::

Πληροφορίες ιδιωτικότητας.

Χρήση cookies και συναφών τεχνολογιών για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης.

Επιλογές


Διαγραφή

ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΛΩΝ

Περισσότερα για Όρους Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου